Vrijwilliger Publieksactiviteiten
Beeld en Geluid
Vrijwilliger Publieksactiviteiten

Wij zijn in de eerste plaats een modern media-instituut met één van de grootste en meest moderne vooruitstrevende archieven ter wereld. Onze dagelijks groeiende mediacollectie bewaren we als erfgoed voor de eeuwigheid, dat is waar wij als betrouwbaar instituut voor staan. We zijn nog veel meer! We zijn ook een verrassende, inspirerende, creatieve en toegankelijke ontmoetingsplek voor iedereen. Vindt u het leuk om bij te dragen aan het ultieme dagje uit van onze bezoeker, dan bent u misschien wel onze nieuwe Vrijwilliger Publieksactiviteiten.

Werkzaamheden

Naast ons vaste programma biedt Beeld & Geluid diverse publieksactiviteiten aan.
Of u nu als groep een betaald arrangement boekt of als particuliere bezoeker een mediacollege bij woont, als vrijwilliger publieksactiviteiten zorgt u ervoor dat onze bezoeker net dat beetje extra aandacht krijgt tijdens het bezoek aan Beeld & Geluid. Wanneer u bij Beeld & Geluid aan de slag gaat als vrijwilliger publieksactiviteiten, werkt u samen met onze hosts van team Verwennen. Samen met de hosts zorgt u er als vrijwilliger voor dat het de bezoeker aan niets ontbreekt. U ondersteunt onze hosts bij publieksactiviteiten, beantwoordt vragen over Beeld & Geluid en zorgt voor een gemoedelijke sfeer.

U bent gastgericht en collegiaal, communicatief vaardig en ziet waar collega’s hulp kunnen gebruiken. U bent minimaal twee dagdelen per week beschikbaar binnen de openingstijden van ons museum.
U bent energiek en vindt het niet erg om te werken in een omgeving die afwisselend druk en rustig is.
U weet om te gaan met een digitale agenda, hebt basiskennis van Word en Excel.

Dit bieden wij

Een unieke werkomgeving, een vrijwilligersvergoeding, gratis parkeren, gratis museumbezoek voor u en uw gezin. U wordt onderdeel van een enthousiast en bevlogen vrijwilligersteam, dat iedere zomer een keer gezellig op stap gaat en in de winter een filmmiddag heeft met alle (oud)vrijwilligers. Iedereen is bij Beeld & Geluid gelijk. U bent dus van harte welkom om alle interne evenementen, zoals onze fantastische feesten en bijeenkomsten bij te wonen ;-). U krijgt natuurlijk ook een kerstpakket. Daarnaast leren we u meer over gastgerichtheid en bieden we u de kans trainingen te volgen.

Enthousiast geworden?

We horen graag hoe enthousiast u bent! We zijn benieuwd naar uw CV en vinden een motivatie erg leuk!

Interesse? Neem contact op

Vrijwilligerscoördinator: Sanne van Iersel
vrijwilligers@beeldengeluid.nl
Telefoon: 035 6771684

Beeld & Geluid

www.beeldengeluid.nl

Ook vrijwilliger worden?

Bekijk alle vacatures in de vacaturebank.