Technische Dienst Medewerker
Het Nederlands Vestingmuseum
Technische Dienst Medewerker

Naarden-Vesting is de best bewaarde vestingstad van Nederland en is onderdeel van de Hollandse Waterlinies Unesco Werelderfgoed. Het Nederlands Vestingmuseum is gevestigd op bastion Turfpoort. Op het buitenterrein en in de kazematten van deze 17e eeuwse erfgoedlocatie, ontdekt u het verhaal van Naarden-Vesting in de geschiedenis van Nederland. Wilt u ervoor zorgen dat in ons museum alles heel is en werkt?

Werkzaamheden

U helpt mee met het repareren en opbouwen van allerlei zaken als meubilair, apparatuur en onderdelen van kanonnen.

Bij de Technische Dienst werkt een ploeg medewerkers aan het onderhoud van gebouwen, terrein en opstellingen in het museum. Het is een zeer veelzijdige en enthousiaste club mensen die diverse werkzaamheden verrichten onder leiding van Hoofd TD, Willem Ehlert.

Grasmaaien en groenonderhoud, werken aan verlichting en hekwerken, bouwen van tentoonstellingen, schilderwerk, onderhoud van de kanonnen en affuiten, transport (in- en extern), het bouwen van vestingwerktuigen, metselwerk en meer; alles komt aan bod.
De locatie en inhoud van de functie vereisen dat u fit en gezond bent.

Dit bieden wij

Het Nederlands Vestingmuseum is gelegen op één van de mooiste locaties van Naarden-Vesting. Onze vrijwilligers genieten van het terrein en ontvangen gratis toegang voor henzelf en hun gezin.
Uiteraard krijgt u altijd gratis koffie en thee en u ontvangt 20% korting op alle artikelen in de winkel.
Er is uitgebreide instructie voor alle mensen die onze bezoekers ontvangen.
We organiseren jaarlijks een zomerse vrijwilligersbarbecue, een jaarlijks vrijwilligersuitje en u kunt regelmatig lezingen of bijeenkomsten bijwonen met een onderwerp dat past bij het museum.

Enthousiast geworden?

Stuur ons per e-mail uw cv en een korte motivatie toe. Of bel en we nodigen u uit voor een kennismakingsgesprek!

Interesse? Neem contact op

Vrijwilligercoördinator: Tammo ter Hark
info@vestingmuseum.nl
Telefoon: 035 694 5459

Nederlands Vestingmuseum

www.vestingmuseum.nl

Ook vrijwilliger worden?

Bekijk alle vacatures in de vacaturebank.