Technisch medeweker
Comenius Museum
Technisch medeweker

Het Comenius Museum in Naarden is een klein, maar internationaal bekend museum over het leven van de Tsjechische denker en pedagoog Jan Amos Comenius. Het museum heeft een vaste tentoonstelling en ieder jaar een wisseltentoonstelling.

Werkzaamheden

Als medewerker technische dienst zorgt u ervoor dat alles tip top werkt en eruitziet. U helpt bij het dagelijks onderhoud van het gebouw – een kapotte lamp, een paneel dat los zit, bedrading die anders moet – maar ook bij het mee opbouwen van een nieuwe tentoonstelling.
U komt te werken in een klein team van enthousiaste vrijwilligers. Meestal werkt u met een of twee vrijwilligers samen aan een technisch probleem. Het Comenius vraagt van u: geen schroom om de handen uit de mouwen te steken, een creatieve inslag en praktisch ingesteld zijn.

Dit bieden wij

Wat bieden wij?
Een aantal keren per jaar organiseren we een vrijwilligersbijeenkomst binnen het museum. Jaarlijks organiseren we een uitje. 

U kunt in overleg uw werkdagen bepalen, bent bij voorkeur één dag in de week beschikbaar. Voor iedere shift ontvangt u 3,50/uur vrijwilligersvergoeding. 

Enthousiast geworden?

Wilt u zich inzetten voor cultuur in Naarden en houdt u van klussen en technische uitdagingen? Meld u dan aan als technisch medewerker en we nemen snel contact met u op.

Interesse? Neem contact op

Vrijwilligercoördinator: Monica de Greeve
mdegreeve@casema.nl
Telefoon: 06 14794557

Comenius Museum

https://comeniusmuseum.nl

Ook vrijwilliger worden?

Bekijk alle vacatures in de vacaturebank.