Schilder
Kasteel-Museum Sypesteyn
Schilder

Kasteel-Museum Sypesteyn geeft een unieke blik in de wereld van jonkheer Henri van Sypesteyn (1857-1937). Tegenover de 15de-eeuwse Sijpekerk bouwde de jonkheer, aan het begin van de vorige eeuw, het kasteel op oude fundamenten. Het resultaat is een stijlvol gebouw, omringd door grachten en een prachtige historische tuin. 

De werkzaamheden

  Naast ons mooie kasteel hebben wij ook een koetshuis en een portierswoning op het grondgebied van het kasteel. In het koetshuis zijn meerdere vrijwilligers werkzaam.

  Op de begane grond hebben wij een kleine vergaderlocatie in de verhuur. De portierswoning is momenteel verhuurd aan een externe partij, die ook de horeca voor Sypesteyn verzorgt. Voor al deze ruimtes zoeken wij iemand die, met name in het koetshuis, de nodige schilderklussen wil oppakken, in goed overleg met onze technische dienst.

  Dit bieden wij

  Kasteel-Museum Sypesteyn is een culturele stichting die gedragen wordt door een enthousiaste groep vrijwilligers. Wij kunnen geen financiële vergoeding bieden, wel een inspirerende werkomgeving op een prachtige cultuurhistorische plek, die u mee helpt in stand te houden.

  Enkele keren per jaar is er een Sypcafé: een informele borrel, waar alle vrijwilligers elkaar ontmoeten en kunnen bijpraten met een hapje en een drankje.
  Een keer per jaar is er een vrijwilligersuitje: we gaan samen een dag op pad uit waardering voor de inzet en al het werk dat de vrijwilligers verzetten.

   

  Enthousiast geworden?

  Stuur ons per e-mail uw persoonlijke gegevens en een korte motivatie toe: info@sypesteyn.nl t.a.v. Jacqueline Couvée.

  Interesse? Neem contact op

  Officemanager: Jacqueline Couvée
  info@sypesteyn.nl
  Telefoon: 035-5823208

  Kasteel-Museum Sypesteyn

  https://sypesteyn.nl/

  Ook vrijwilliger worden?

  Bekijk alle vacatures in de vacaturebank.