Zaalgids
Kasteel-Museum Sypesteyn
Zaalgids

Kasteel-Museum Sypesteyn geeft een unieke blik in de wereld van jonkheer Henri van Sypesteyn (1857-1937). Tegenover de 15de-eeuwse Sijpekerk bouwde de jonkheer, aan het begin van de vorige eeuw, het kasteel op oude fundamenten. Het resultaat is een stijlvol gebouw, omringd door grachten en een prachtige historische tuin. Wij zoeken enthousiaste zaalgidsen voor de zondag die zorgdragen voor de veiligheid van onze kunst en onze bezoekers in het museum.

Werkzaamheden

U houdt toezicht in de publiekstoegankelijke ruimtes en op de veiligheid van de tentoongestelde kunstvoorwerpen en de bezoekers.

U bent klantvriendelijk, betrouwbaar, representatief en vindt het leuk om met mensen om te gaan. U bent enthousiast en flexibel inzetbaar, zowel in de weekenden als tijdens speciale evenementen. U bent in staat om vragen van bezoekers te beantwoorden op een vriendelijke, behulpzame manier.

Dit bieden wij

Kasteel-Museum Sypesteyn is een culturele stichting die gedragen wordt door een enthousiaste groep vrijwilligers. Wij kunnen geen financiële vergoeding bieden, wel een inspirerende werkomgeving op een prachtige cultuur historische plek, die u mee helpt in stand te houden. Een coördinator zal u de eerste tijd begeleiden en wegwijs maken.

Enkele keren per jaar is er een Syp café; een informele borrel, waar alle vrijwilligers elkaar ontmoeten en kunnen bijpraten met een hapje en een drankje.
Eén keer per jaar is er een vrijwilligersuitje: we gaan samen een dag op pad uit waardering voor de inzet en al het werk wat de vrijwilligers verzetten.

Enthousiast geworden?

Stuur ons per e-mail uw persoonlijke gegevens en een korte motivatie toe: info@sypesteyn.nl t.a.v. Jacqueline Couvée.

Interesse? Neem contact op

Officemanager: Jacqueline Couvée
info@sypesteyn.nl
Telefoon: 035-5823208

Kasteel-Museum Sypesteyn

https://sypesteyn.nl/

Ook vrijwilliger worden?

Bekijk alle vacatures in de vacaturebank.