Mensen met twee rechterhanden die helpen bij opbouw van exposities
Museum Weesp
Mensen met twee rechterhanden die helpen bij opbouw van exposities

Museum Weesp vertelt het verhaal van de stad Weesp. Zonder onze 60 vrijwilligers kunnen we Museum Weesp niet openstellen. Twee keer per jaar werken we aan een nieuwe expositie. Vrijwilligers uit de werkgroep wisselexposities werken dan samen met ons klusteam. Voor dit klusteam zijn we op zoek naar handige mensen die ervaring hebben met timmeren, verlichting of audiovisuele presentaties.

Werkzaamheden

Per jaar maakt Museum Weesp ongeveer twee nieuwe exposities. Vrijwilligers uit de werkgroep wisselexposities werken dan samen met het klusteam. Samen bouwen zij aan exposities met een hoog afwerkingsniveau op het gebied van timmerwerk, verlichting, audiovisuele presentaties en bevestiging van museumobjecten.

Wij zoeken vrijwilligers met twee rechterhanden en met ervaring op één van deze gebieden.
Tijdens de opbouw van een nieuwe expositie zal er meer beschikbaarheid nodig zijn. Normaliter werkt het klusteam op vrijdagochtend. U werkt met een klussenlijst waarop klussen staan als: verlichting stellen, schilderij verhangen, tekstbord bevestigen e.d.

Dit bieden wij

Elke dag is er koffie, thee en een gezellig praatje voor onze vrijwilligers. Daarnaast organiseren wij een jaarlijks uitje met alle vrijwilligers, ontvangen ze een kerstpakket en organiseren we een kerstborrel om het jaar af te sluiten.

Enthousiast geworden?

Vindt u het leuk om uw handigheid en vakmanschap regelmatig in te zetten voor cultuur in Weesp? Meld u dan aan als vrijwilliger voor ons klusteam en we nemen snel contact met u op.

 

Interesse? Neem contact op

Vrijwilligercoördinator: Lisette Stins
museumweesp@amsterdam.nl
Telefoon: 0294 491 245

Museum Weesp

https://www.museumweesp.nl

Ook vrijwilliger worden?

Bekijk alle vacatures in de vacaturebank.