ICT medewerker
Kasteel-Museum Sypesteyn
ICT medewerker

Kasteel-Museum Sypesteyn geeft een unieke blik in de wereld van jonkheer Henri van Sypesteyn (1857-1937). Tegenover de 15de-eeuwse Sijpekerk bouwde de jonkheer, aan het begin van de vorige eeuw, het kasteel op oude fundamenten. Het resultaat is een stijlvol gebouw, omringd door grachten en een prachtige historische tuin.

Het huidige ensemble wordt in stand gehouden door twee betaalde medewerkers en circa 60 enthousiaste vrijwilligers. Komt u als Netwerk- en systeembeheerder ICT ons team versterken? Dan bent u de schakel die de ICT feilloos laat werken.

De werkzaamheden

Sypesteyn maakt steeds meer gebruik van Internet- en Cloud-diensten (o.a. Microsoft 365, en applicaties t.b.v. collectiebeheer, financiële administratie en de winkel). Er zijn circa 10 werkplekken: op kantoor, in de winkel en bij de technische dienst. Daarnaast is er een WiFi-netwerk voor bezoekers.

De huidige infrastructuur (hardware en software) wordt binnenkort vervangen. De systeembeheerder moet de  inrichting en het gebruik hiervan ondersteunen. Beveiliging van het netwerk en de werkplekken hoort ook tot de werkzaamheden. Dit is inclusief toegangscontrole, gegevensbeveiliging, on- en offsite backups, enz.

Beheer van software licenties en van gebruikersrechten.

Analyseren en oplossen van storingen en ondersteuning van de overige medewerkers in het gebruik van de middelen (helpdesk functie). U voert hierbij de communicatie met de Service Providers (IT en telecom).

U overlegt met het management team over het ICT-beleid.

Dit vragen wij

U voelt zich thuis in een informele organisatie.

U heeft ruime ervaring met soortgelijke werkzaamheden.

De inzetbaarheid vraagt flexibiliteit vanwege de soms ad-hoc situaties. Werktijden vinden in overleg plaats (circa 8 uur per week) en u bent daarnaast op afroep beschikbaar voor het oplossen van dringende problemen. U bent een onmisbare schakel voor Sypesteyn.

Dit bieden wij

Een team enthousiaste collega’s, een unieke werkomgeving, afwisselende werkzaamheden.

Kasteel-Museum Sypesteyn is een culturele stichting die gedragen wordt door een enthousiaste groep vrijwilligers. Wij kunnen geen financiële vergoeding bieden, wel een inspirerende werkomgeving op een prachtige cultuurhistorische plek, die u mee helpt in stand te houden.

Enkele keren per jaar is er een Sypcafé: een informele borrel, waar alle vrijwilligers elkaar ontmoeten en kunnen bijpraten met een hapje en een drankje.
Een keer per jaar is er een vrijwilligersuitje: we gaan samen een dag op pad uit waardering voor de inzet en al het werk dat de vrijwilligers verzetten.

Enthousiast geworden?

Stuur ons per e-mail uw persoonlijke gegevens en een korte motivatie toe: info@sypesteyn.nl t.a.v. Jacqueline Couvée.

Interesse? Neem contact op

Officemanager: Jacqueline Couvée
info@sypesteyn.nl
Telefoon: 035-5823208

Kasteel-Museum Sypesteyn

https://sypesteyn.nl/

Ook vrijwilliger worden?

Bekijk alle vacatures in de vacaturebank.