Helpende Handen
Kasteel-Museum Sypesteyn
Helpende Handen

Kasteel-Museum Sypesteyn geeft een unieke blik in de wereld van jonkheer Henri van Sypesteyn (1857-1937). Tegenover de 15de-eeuwse Sijpekerk bouwde de jonkheer, aan het begin van de vorige eeuw, het kasteel op oude fundamenten. Het resultaat is een stijlvol gebouw, omringd door grachten en een prachtige historische tuin. Voor allerhande praktische zaken zoeken wij helpende handen!

De werkzaamheden

  Bent u flexibel in uw tijd? Dan bent u bij Sypesteyn op de juiste plek! Wij hebben extra handen nodig bij tal van zaken, zoals inrichten en voorbereiden van huwelijken waarbij valt te denken aan het neerzetten van de stoelen voor de ceremonie. Is er een toneelvoorstelling in de tuin, dan helpen met het voorbereiden en inrichten. Is er een activiteit in het kasteel, dan ook hebben wij vaak wat extra hulp nodig om alles netjes op tijd ingericht en voorbereid te krijgen. En zo zijn er legio zaken die, op oproepbasis, gedaan kunnen worden.

  Dit bieden wij

  Kasteel-Museum Sypesteyn is een culturele stichting die gedragen wordt door een enthousiaste groep vrijwilligers. Wij kunnen geen financiële vergoeding bieden, wel een inspirerende werkomgeving op een prachtige cultuurhistorische plek, die u mee helpt in stand te houden.

  Enkele keren per jaar is er een Sypcafé: een informele borrel, waar alle vrijwilligers elkaar ontmoeten en kunnen bijpraten met een hapje en een drankje.
  Een keer per jaar is er een vrijwilligersuitje: we gaan samen een dag op pad uit waardering voor de inzet en al het werk dat de vrijwilligers verzetten.

   

  Enthousiast geworden?

  Stuur ons per e-mail uw persoonlijke gegevens en een korte motivatie toe: info@sypesteyn.nl t.a.v. Jacqueline Couvée.

  Interesse? Neem contact op

  Officemanager: Jacqueline Couvée
  info@sypesteyn.nl
  Telefoon: 035-5823208

  Kasteel-Museum Sypesteyn

  https://sypesteyn.nl/

  Ook vrijwilliger worden?

  Bekijk alle vacatures in de vacaturebank.