Gastvrouwen en gastheren
Singer Laren
Gastvrouwen en gastheren

Met een museum, theater, historische villa van oprichters Anna en William Singer en een recent door Piet Oudolf ontworpen beeldentuin, is Singer Laren dé plek voor mensen die houden van kunst, theater, natuur en geschiedenis. We maken een mooi en gevarieerd programma met tentoonstellingen en activiteiten voor kunstliefhebbers uit het hele land en voorstellingen voor theaterliefhebbers uit de regio. Hiervoor zoeken we enthousiaste gastvrouwen en gastheren die het leuk vinden om onze bezoekers te ontvangen en informatie te verstrekken.

Werkzaamheden

U ontvangt de bezoekers bij de informatiebalie in onze centrale entree en geeft uitleg over de audiotour. U informeert de bezoekers over Singer Laren (tentoonstellingen, museum, theater, tuin en horeca) en maakt hen desgevraagd wegwijs. Daarbij beantwoordt u publieksvragen en deelt speurtochten uit aan de jonge bezoekers.
U verzamelt emailadressen van bezoekers die interesse hebben in nadere informatie over Singer Laren. Indien nodig vult u de voorraad van brochures, flyers, ed. op de informatiebalie aan en u assisteert de medewerkers van Singer Laren bij bijvoorbeeld (periodieke) mailingen.
U verleent assistentie bij de verkoop van tentoongestelde werken bij verkoopexposities.

U bent van nature gastvrij en dat straalt u uit. Hierbij hoort:
U beheerst het Nederlands en het Engels goed in woord en beschikt over een proactieve en flexibele instelling. U kunt zelfstandig maar ook in een team werken en bent oplossings-en servicegericht. U heeft uitstekende sociale vaardigheden en beschikt over doorzettingsvermogen.

Dit bieden wij

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers met een cultureel hart die het leuk vinden om 2 à 3 keer per maand gedurende de dag dinsdags t/m zondags (ochtenddienst 10.00 – 13.00* uur of middagdienst 13.00 – 16.00* uur) onze bezoekers van een dagje Singer Laren te laten genieten.

Singer Laren is een gerenommeerde culturele stichting die gedragen wordt door een grote groep trouwe supporters en vrijwilligers. Wij werken met een klein enthousiast en toegewijd team. Wij bieden geen financiële vergoeding, wel de mogelijkheid om hier onderdeel van te zijn en Singer daarmee te steunen. De keuze voor de ingeroosterde dagen gaat in overleg volgens een vooraf gemaakt rooster.

Enthousiast geworden?

Bent u gastvrij, spreekt u vloeiend Nederlands en Engels en wilt u onderdeel uitmaken van Singer Laren? Meld u dan aan als gastvrouw of gastheer en we nemen snel contact met u op.

 

Interesse? Neem contact op

Vrijwilligercoördinator: mevrouw R. Muller
vrijwilligerscoordinator@singerlaren.nl
Telefoon:
035 539 39 39

Singer Laren

https://www.singerlaren.nl

Ook vrijwilliger worden?

Bekijk alle vacatures in de vacaturebank.