Gastvrouw of gastheer
Pinetum Blijdenstein
Gastvrouw of gastheer

Pinetum Blijdenstein is een prachtige botanische tuin, verscholen in een villawijk in Hilversum. Het Pinetum is gespecialiseerd in coniferen. Ook vindt u er cycadeeën, ephedra’s en rhododendrons en in de kassen staan tropische planten. Het Pinetum is onderdeel van de Nationale Plantencollectie en vormt een van de belangrijkste coniferencollecties in de wereld. We zoeken enthousiaste vrijwilligers die onze bezoekers gastvrij willen ontvangen.

Werkzaamheden

In ons sfeervolle paviljoen zijn wij op zoek naar enthousiaste gastheren en gastvrouwen voor het ontvangen en verzorgen van onze gasten bij bijeenkomsten en evenementen. Dit kan variëren van feestelijke bijeenkomsten, vergaderingen, concerten tot aan een kerstmarkt.
Ook is het paviljoen geopend op vaste tijden van april tot oktober op de woensdag en zondagmiddag. Hiervoor zou het fijn zijn een vast team te hebben.

De dagen en tijden zijn flexibel in te delen. We vragen een inzet van gemiddeld 2 tot 4 keer per maand. Soms is dat vaker, soms minder. Wij hebben een zeer enthousiast team van vrijwilligers dat al vele jaren hun steentje bijdraagt.

Tuin en bezoekerscentrum Klein Vogelenzang zijn alle dagen geopend. Op werkdagen vanaf 9.00 uur tot 16.30 uur en in het weekend en op feestdagen vanaf 12.00 uur tot 16.30 uur.

Dit bieden wij

Eens in de twee maanden houdt het Pinetum een vrijwilligersborrel, één keer per jaar organiseren we een vrijwilligersuitje en de vrijwilligers hebben gratis entree voor de tuin.

Enthousiast geworden?

Neem contact op met onze vrijwilligerscoördinator voor een kennismaking.

Interesse? Neem contact op

Vrijwilligerscoördinator: Tanja Goderie
Tanjagoderie@gmail.com 
Telefoon: 06 14365859

Pinetum Blijdenstein

www.pinetum.nl 

Ook vrijwilliger worden?

Bekijk alle vacatures in de vacaturebank.