Gastvrouwen en gastheren
Museum Weesp

Gastvrouwen en gastheren in het prachtige stadhuis van Weesp

Museum Weesp vertelt het verhaal van de stad Weesp. Zonder onze 60 vrijwilligers kunnen we Museum Weesp niet openstellen. We willen onze openingstijden verruimen zodat meer mensen van ons museum kunnen genieten. Hiervoor zoeken we enthousiaste gastvrouwen en gastheren die het leuk vinden om onze bezoekers te ontvangen op deze prachtige locatie. 

Werkzaamheden

Ons museum is verdeeld in twee verdiepingen. Gastvrouwen en gastheren op de begane grond heten onze bezoekers van harte welkom bij de balie en geven hen informatie over het museumbezoek. Op de bovenverdieping kunnen bezoekers vervolgens hun toegangskaart kopen. De vrijwilliger vertelt in het kort over het museumprogramma en beheert ook de museumwinkel. Een dienst is van 13.00 tot 17.00 uur. Meestal wisselen de vrijwilligers halverwege deze dienst van functie en verdieping, dat houdt het werk afwisselend. 

Dit bieden wij

We vragen een beschikbaarheid van minimaal twee diensten per maand. Met vakantie gaan is natuurlijk altijd mogelijk. Elke dag is er koffie, thee en een gezellig praatje voor onze vrijwilligers. Daarnaast organiseren wij een jaarlijks uitje met alle vrijwilligers, ontvangen ze een kerstpakket en organiseren we een kerstborrel om het jaar af te sluiten.

Enthousiast geworden?

Aangezien we onze openingstijden willen verruimen, geldt voor deze vacature geen sluitingsdatum. Wilt u zich inzetten voor cultuur in Weesp en houdt u van een praatje met onze bezoekers? Meld u dan aan als gastvrouw of gastheer en we nemen snel contact met u op.

Interesse? Neem contact op

Vrijwilligercoördinator: Lisette Stins
museumweesp@amsterdam.nl
Telefoon: 0294 491 245

Museum Weesp

https://www.museumweesp.nl

Ook vrijwilliger worden?

Bekijk alle vacatures in de vacaturebank.