Coördinator huwelijken
Pinetum Blijdenstein
Coördinator huwelijken

Pinetum Blijdenstein is een prachtige botanische tuin, verscholen in een villawijk in Hilversum. Het Pinetum is gespecialiseerd in coniferen. Ook vindt u er cycadeeën, ephedra’s en rhododendrons en in de kassen staan tropische planten. Het Pinetum is onderdeel van de Nationale Plantencollectie en vormt een van de belangrijkste coniferencollecties in de wereld. De gemeente Hilversum heeft Pinetum Blijdenstein aangewezen als officiële trouwlocatie. In de sfeervolle beslotenheid van de tuin kan het huwelijk of partnerschap worden bekrachtigd. Dat kan zowel in het bezoekerscentrum Klein Vogelenzang als buiten op het podium in de tuin. We zoeken een enthousiaste Coördinator huwelijken.

Werkzaamheden

U bent verantwoordelijk voor het helpen aankleden van de trouwlocatie, de ontvangst en begeleiding van het bruidspaar en hun gasten, in goede samenwerking met de overige vrijwilligers.
U stelt het het vrijwilligers-trouwteam samen. Na de ceremonie draagt u zorg voor het bruidspaar, champagne, etc als dat zo is overeengekomen. Huwelijken zijn leuke en altijd vrolijke evenementen.
Het aantal huwelijken varieert, evenals de dagen waarop de huwelijken plaatsvinden. Flexibiliteit in beschikbaarheid is dus nodig.

Tuin en bezoekerscentrum Klein Vogelenzang zijn alle dagen geopend. Op werkdagen vanaf 9.00 uur tot 16.30 uur en in het weekend en op feestdagen vanaf 12.00 uur tot 16.30 uur.

Dit bieden wij

Eens in de twee maanden houdt het Pinetum een vrijwilligersborrel, één keer per jaar organiseren we een vrijwilligersuitje en de vrijwilligers hebben gratis entree voor de tuin.

Enthousiast geworden?

Neem contact op met onze vrijwilligerscoördinator voor een kennismaking.

Interesse? Neem contact op

Vrijwilligerscoördinator: Tanja Goderie
Tanjagoderie@gmail.com 
Telefoon: 06 14365859

Pinetum Blijdenstein

www.pinetum.nl 

Ook vrijwilliger worden?

Bekijk alle vacatures in de vacaturebank.