Medewerker Publieksservice
Huizer Museum
Medewerker Publieksservice

In het Huizer Museum vertellen we de verhalen over de geschiedenis van Huizen en van de regio. In onze educatieprogramma’s, wandelingen en rondleidingen besteden we aandacht aan de thema’s wonen, kleding, zuiderzee, erfgooiers, industrie en omgeving. Als medewerker publieksservice bij het Huizer Museum zorgt u voor een warm welkom voor onze bezoekers. Komt u ons team versterken?

Werkzaamheden

In duoverband bent u verantwoordelijk voor alle receptiewerkzaamheden die betrekking hebben op het museum, de winkel en de VVV. U ontvangt bezoekers en maakt hen wegwijs in het museum, adviseert en verkoopt artikelen en u geeft toeristische informatie over Huizen en omgeving.

U heeft uitstekende contactuele eigenschappen en houdt ervan om als gastvrouw en gastheer op te treden. U beheerst de Nederlandse taal goed en als u ook Engels en/of Duits spreekt, is dat een pré. U kunt goed omgaan met de computer en internet. Interesse voor de lokale cultuur is een must.

Idee is om de groep vrijwilligers die zich hiermee bezighoudt, uit te breiden. Kent u mensen in uw netwerk met wie u deze taken graag samen oppakt. Meldt u dan gezamenlijk.

Dit bieden wij

Een aantal keren per jaar organiseren we een vrijwilligersbijeenkomst binnen het museum. Jaarlijks organiseren we een uitje.

Enthousiast geworden?

Stuur ons per e-mail een bericht en we nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Interesse? Neem contact op

Vrijwilligercoördinator:
coordinator@huizermuseum.nl
Telefoon: 035 5250223

Huizer Museum

www.huizermuseum.nl

Ook vrijwilliger worden?

Bekijk alle vacatures in de vacaturebank.