Gastvrouwen en gastheren
Comenius Museum
Gastvrouwen en gastheren

Het Comenius Museum in Naarden is een klein, maar internationaal bekend museum over het leven van de Tsjechische denker en pedagoog Jan Amos Comenius. Het museum heeft een vaste tentoonstelling en ieder jaar een wisseltentoonstelling. Hiervoor zoeken we enthousiaste gastvrouwen en gastheren die het leuk vinden om onze bezoekers te ontvangen op deze prachtige locatie.

Werkzaamheden

Geregeld worden er evenementen in het museum gehouden, zoals een lezing of conferentie. Als gastvrouw of –heer verwelkomt u de gasten en verzorgt ze met een hapje en drankje, een lunch of borrel. U zorgt voor een professionele sfeer en aankleding van de ruimte.

Het Comenius vraagt van u: goede communicatieve vaardigheden, gastvrijheid, ervaring met horeca is een pré, maar zeker niet verplicht. Voor de coördinator wordt enige affiniteit met het aansturen van groepen op prijs gesteld.

Dit bieden wij

U werkt samen met een gezellige, ervaren groep gastvrouwen en -heren. Indien u een andere taal spreekt, is dit geen probleem. Enige beheersing van het Engels is handig.

U werkt gemiddeld 4 uur per activiteit. Hoe vaak hangt af van het aanbod van evenementen in het museum, gemiddeld een keer per maand/twee maanden. De vrijwilligersvergoeding is €3,50/uur. Er is een jaarlijks vrijwilligersuitje. De vacature kent geen sluitingsdatum.

Enthousiast geworden?

Wilt u zich inzetten voor cultuur in Naarden en houdt u van een praatje met onze bezoekers? Meldt u dan aan als gastvrouw of gastheer en we nemen snel contact met u op.

 

Interesse? Neem contact op

Vrijwilligercoördinator: Monica de Greeve
mdegreeve@casema.nl
Telefoon: 06 14794557

Comenius Museum

https://comeniusmuseum.nl

Ook vrijwilliger worden?

Bekijk alle vacatures in de vacaturebank.