Vrijwilliger publieksbegeleiding
Museum Hilversum
Vrijwilliger publieksbegeleiding

Museum Hilversum heeft tot doel centrum te zijn voor mediakunst en staat voor (nieuws)fotografie, videokunst, mediakunst en mediavormgeving.Waar bezoekers zich verwonderen of uitgedaagd voelen, waar talenten kansen krijgen en kinderen leren hun horizon te verleggen. Een museum dat verbanden legt tussen het mediapark en de stad. Een ontmoetingsplek voor Hilversummers, studenten, mediaprofessionals en cultuurliefhebbers. Kom jij als vrijwilliger ons team versterken?

Werkzaamheden

Museum Hilversum organiseert gedurende het hele jaar events op het gebied van kunst en cultuur zoals openingen en lezingen maar ook voor zakelijke gelegenheden en particuliere feesten.
Ons gastvrije evenemententeam is allround en kan op alle disciplines ingezet worden, als gastvrouw, horecamedewerker en bij het verzorgen van de catering.

Bent u flexibel en vindt u het leuk om in teamverband te werken dan maken we graag een afspraak. Stuur ons een mail, ook als u vragen heeft.

Dit bieden wij

Elke vrijwilliger ontvangt een vriendenpas t.w.v. 30 euro en hiermee kunt u een bezoek brengen aan Museum Hilversum. Vrijwilligers kunnen lezingen, evenementen en openingen gratis bijwonen. Elke laatste maandag van de maand is er een vrijwilligersbijeenkomst en in december organiseert Museum Hilversum een feestelijke kerstborrel met hapjes en drankjes.

Ons museum is geopend van dinsdag t/m zondag en ook buiten openingsuren kan van onze locatie gebruik worden gemaakt.

Enthousiast geworden?

Stuur ons een mail als u zich wilt aanmelden of vragen heeft.

Interesse? Neem contact op

Vrijwilligercoördinator: Letty Lam
info@museumhilversum.nl
Telefoon: 06 42256009

Museum Hilversum

www.museumhilversum.nl

Ook vrijwilliger worden?

Bekijk alle vacatures in de vacaturebank.