Publieksmedewerker Evenementen
Grote Kerk Naarden
Publieksmedewerker Evenementen

Stichting Grote Kerk Naarden zorgt voor de instandhouding van het rijksmonument Grote Kerk Naarden en programmeert muziek, maatschappelijke en zakelijke evenementen in het gebouw. Vanaf 2025 wordt daar een museumpresentatie aan toegevoegd waarmee we het gebouw meerdere dagen per week het hele jaar door openen voor bezoekers. Voor evenementen in Grote Kerk Naarden zijn wij op zoek naar betrokken vrijwilligers die gasten ontvangen en begeleiden bij een evenement.

Werkzaamheden

Bij de voorbereidingen en na afloop van evenementen staat een team van vrijwilligers klaar om de opbouw en afbouw te verzorgen. De functie kent geen vast aantal uren. U krijgt een aantal maal per jaar het vrijwilligersrooster toegestuurd waarin u kunt aangeven wanneer u beschikbaar bent. Publieksmedewerkers zijn gemiddeld twee tot drie diensten per maand inzetbaar voor 4 uur per shift. Bent u minder inzetbaar, maar lijkt het werk u wel leuk, dan nodigen wij u toch van harte uit te solliciteren. We bekijken dan samen hoe de inzet eruit kan zien.

Dit bieden wij

Bent u publieksmedewerker bij een evenement zoals een concert, dan geniet u automatisch mee van de muziek. Uiteraard blijft u daarbij wel alert op bijzonderheden.

Speciaal voor vrijwilligers organiseren we twee tot drie keer per jaar Koffie in de Kerk, waar vrijwilligers elkaar ontmoeten en op de hoogte worden gebracht van ontwikkelingen binnen de organisatie, onder het genot van koffie en iets lekkers. Daarnaast organiseren we rond eigen programmering bijvoorbeeld previews voor vrijwilligers of een afsluitende borrel voor iedereen die meegeholpen heeft. Ook ontvangt u een verjaardagsattentie, een sinterklaasattentie en een kerstgeschenk.

De vacature heeft geen sluitingsdatum.

Mensen die anderstalig zijn worden van harte uitgenodigd om zich aan te melden.

Enthousiast geworden?

Stuur ons een mail als u zich wilt aanmelden of vragen heeft.

Interesse? Neem contact op

Vrijwilligercoördinator: Eveline ter Veer
info@grotekerknaarden.nl
Telefoon: 035 694 9873

Grote Kerk Naarden

www.grotekerknaarden.nl

Ook vrijwilliger worden?

Bekijk alle vacatures in de vacaturebank.