Creatieve communicatie & PR medewerker
Huizer Museum
Creatieve communicatie & PR medewerker

In het Huizer Museum vertellen we de verhalen over de geschiedenis van Huizen en van de regio. In onze educatieprogramma’s, wandelingen en rondleidingen besteden we aandacht aan de thema’s wonen, kleding, zuiderzee, erfgooiers, industrie en omgeving. Als medewerker communicatie & PR brengt u het Huizer Museum onder de aandacht van pers en publiek. Komt u ons team versterken?

Werkzaamheden

Om de verhalen van en gebeurtenissen in het Museum naar buiten te brengen zijn wij op zoek naar een aantal vrijwilligers met een PR of journalistieke achtergrond. Tot de kerntaken behoren het schrijven van persberichten, nieuwsbrieven en uitnodigingen. Daarnaast onderhoudt u de contacten met de pers. Ook het actualiseren en nieuwswaardig houden van de website past in het takenpakket.

We zoeken iemand met een vlotte en creatieve pen, een goede beheersing van de Nederlandse taal en voldoende ervaring met de computer, fotobewerking, productieprocessen en het gebruik van mailservers.

De ideale kandidaat is een self-starter die bruist van ideeën en met doorzettingsvermogen om deze te helpen realiseren.

Werktijden zijn in overleg. Idee is om een team van vrijwilligers op te zetten die zich hiermee bezighoudt. Kent u mensen in uw netwerk met wie u deze taken graag samen oppakt? Meldt u dan gezamenlijk.

Dit bieden wij

Een aantal keren per jaar organiseren we een vrijwilligersbijeenkomst binnen het museum. Jaarlijks organiseren we een uitje.

Enthousiast geworden?

Stuur ons per e-mail een bericht en we nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Interesse? Neem contact op

Vrijwilligercoördinator:
coordinator@huizermuseum.nl
Telefoon: 035 5250223

Huizer Museum

www.huizermuseum.nl

Ook vrijwilliger worden?

Bekijk alle vacatures in de vacaturebank.