Baliemedewerker
Comenius Museum
Baliemedewerker

Het Comenius Museum in Naarden is een klein, maar internationaal bekend museum over het leven van de Tsjechische denker en pedagoog Jan Amos Comenius. Het museum heeft een vaste tentoonstelling en ieder jaar een wisseltentoonstelling. Als baliemedewerker bent u het eerste gezicht van het Comenius Museum. U ontvangt bezoekers en maakt ze wegwijs in het gebouw en de tentoonstellingen.

Werkzaamheden

Als baliemedewerker bent u het eerste gezicht van het museum. U verwelkomt bezoekers en maakt ze wegwijs. U zet de film aan, laat zien hoe de audiotour werkt, verkoopt iets uit de winkel of vertelt kort waarom deze bijzondere denker nu in Naarden begraven ligt.

Het Comenius Museum is niet groot en sommige dagen zullen rustiger zijn dan andere. U werkt in principe alleen, maar in het museum lopen haast altijd wel andere vrijwilligers rond, die allemaal bevlogen en enthousiast zijn.

Het Comenius vraagt van u: goede communicatieve vaardigheden en gastvrijheid, enthousiasme om iets over Comenius en het museum te leren. Enige beheersing van het Engels is een pré, gezien de internationale bezoekers uit met name Tsjechië.

Dit bieden wij

U werkt minimaal tweemaal 6 uur, dus twee middagen, in de maand. De keuze van de dagen is vrij, er is een intekenlijst. Voor iedere shift ontvangt u 3,50/uur, dus 21 euro vrijwilligersvergoeding. Er is een jaarlijks vrijwilligersuitje. De vacature is doorlopend.

Enthousiast geworden?

Wilt u zich inzetten voor cultuur in Naarden en houdt u van een praatje met onze bezoekers? Meld u dan aan als baliemedewerker en we nemen snel contact met u op.

Interesse? Neem contact op

Vrijwilligercoördinator: Monica de Greeve
mdegreeve@casema.nl
Telefoon: 06 14794557

Comenius Museum

https://comeniusmuseum.nl

Ook vrijwilliger worden?

Bekijk alle vacatures in de vacaturebank.